Update februari 2018

De afgelopen maand zijn er veel smaaktesten geweest. Januari zijn we begonnen met het testen van currysaus, daarna is er sojadrank getest en oatdrank. Tussendoor was er een kick-off van ons nieuwe concept Tastey waar in Almere 7 varianten salami zijn getest met als doel te bepalen wat de lekkerste salami is uit de Nederlandse supermarkten. We zijn nog bezig met het ontwikkelen van het concept en zodra daar meer duidelijkheid over komt, gaan we hier met volle kracht mee door.

In week 5 zijn ook de uitnodigingen verstuurd voor een grote kaastest in Almere. Fijn dat u zo snel reageerde. We hebben veel aanmeldingen binnen en ook via de lokale krant en Facebook hebben we aanmeldingen ontvangen. Geweldig. Helaas hebben we ook wat mensen moeten teleurstellen omdat de leeftijdsgroep al vol was. We moeten ons houden aan de selectie eisen van de opdrachtgever en die wil een bepaalde verdeling in leeftijd en geslacht. Vanaf 19 februari wordt het onderzoek uitgevoerd. In dezelfde week vindt er ook een groot schaponderzoek plaats op ons hoofdkantoor.

Er zijn ook weer aanvragen binnen voor andere onderzoeken, hou uw mailbox in de gaten!

Poll: Keurmerken.

Stem

Een keurmerk is een logo dat op een product staat en waaraan men kan zien dat het aan bepaalde eisen voldoet. Als ik de keuze heb tussen een product in de supermarkt MET en een product ZONDER keurmerk, dan:

Update mei 2019

In de afgelopen maanden hebben we op onze testcentres voor verschillende opdrachtgevers smaaktesten uitgevoerd. Ben je ingeschreven bij Zeyio, dan ontvang je regelmatig een uitnodiging voor een selectievragenlijst. We zijn altijd op zoek naar nieuwe panelleden zowel voor de smaaktesten in Almere als voor smaaktesten in Utrecht en Eindhoven.

Ben je nog geen Zeyio-lid, schrijf je dan snel in en klik op aanmelden.

gebruikersnaam: wachtwoord:

Prijswinnaars april

De prijswinnaars van de verlotingen voor deze maand zijn bekend. De winnaar van de waardebon van € 20,- voor het nieuwe lid is mevrouw Lemmertse uit Almere. De winnaar voor het meedoen aan een onderzoek is de heer Muijt uit Tholen. De winnaars krijgen hun waardebonnen automatisch thuisgestuurd.

Namens Zeyio® van harte gefeliciteerd en bedankt voor uw deelname.

veel gestelde vragen veel gestelde vragen
Nodig een bekende uit voor Zeyio®
emailadres: