Wat is ZEYIO

Zeyio is het internetpanel van Mobiel Centre Marktonderzoek. Het is een relatief klein internetpanel en bestaat grotendeels uit mensen die aan een onderzoek van Mobiel Centre hebben mee gedaan op één van de zes testlocaties verspreid over Nederland.

Zeyio wordt gebruikt voor het thuis testen van supermarktproducten, smaaktesten in de avonduren en leden van Zeyio krijgen een aantal keer per jaar een digitale vragenlijst toegestuurd over de meest uiteenlopende onderwerpen. Zeyio leden worden in principe altijd via e-mail benaderd. U krijgt dus van ons niet ongevraagd post in de brievenbus of telefoontjes.

Voor al deze onderzoeken zal een Zeyio lid eerst een selectievragenlijst moeten invullen. Daarin wordt bepaald of het panellid tot de juiste doelgroep behoort (deze wordt door onze opdrachtgever bepaald) en dus met het onderzoek mee kan doen.

Elke maand worden Irischeques verloot onder nieuwe leden en leden die aan een onderzoek mee hebben gedaan. Er wordt meestal geen vergoeding gegeven of punten gespaard wanneer men mee doet met een digitaal onderzoek. Een vergoeding wordt wel gegeven wanneer een panellid uitgenodigd wordt om naar een testcentre te komen voor een onderzoek.

Poll: Keurmerken.

Stem

Een keurmerk is een logo dat op een product staat en waaraan men kan zien dat het aan bepaalde eisen voldoet. Als ik de keuze heb tussen een product in de supermarkt MET en een product ZONDER keurmerk, dan:

Update augustus 2019

In de afgelopen maanden hebben we op onze testcentres voor verschillende opdrachtgevers smaaktesten uitgevoerd. Ben je ingeschreven bij Zeyio, dan ontvang je regelmatig een uitnodiging voor een selectievragenlijst. We zijn altijd op zoek naar nieuwe panelleden zowel voor de smaaktesten in Almere als voor smaaktesten in Utrecht en Eindhoven.

Ben je nog geen Zeyio-lid, schrijf je dan snel in en klik op aanmelden.

gebruikersnaam/emailadres: wachtwoord:

Prijswinnaars juli

De prijswinnaars van de verlotingen voor deze maand zijn bekend. De winnaar van de waardebon van € 20,- voor het nieuwe lid is mevrouw uit Maarssen. De winnaar voor het meedoen aan een onderzoek is een heer uit Vianen. De winnaars krijgen hun waardebonnen automatisch thuisgestuurd.

Namens Zeyio® van harte gefeliciteerd en bedankt voor uw deelname.

veel gestelde vragen veel gestelde vragen
Nodig een bekende uit voor Zeyio®
emailadres: